• Po svim eu normama

progeEARTH za geodetske stručnjake

progeEARTH Land Development su dodaci koji obogaćuju značajke progeCAD-a. Koriste se na poslovima geodetske izmjere, modeliranja terena i projektiranja prometnica. Savršen dodatak za profesionalne mjeritelje, inženjere geodezije, arhitekte... progeEARTH Land Development pruža odlične značajke važne geodetskim stručnjacima po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Ovaj paket dodataka, koji se sastoji od pojedinačnih dodataka Survey, Cogo, DTM i Road Design, pruža cjelovito rješenje i povoljnu alternativu inače visokim cijenama softvera koji se koriste u istraživanjima zemljišta, koordinatnoj geometriji, digitalnom modeliranju terena i dizajniranju hodnika. Uz to uključuje izravan rad s AutoCAD DWG datotekama. Za pokretanje ovog programa potreban je instaliran progeCAD.

Prepoznatljivost AutoCAD-a

Dosadašnji korisnici AutoCAD-a neće imati potrebu za dodatnim učenjem. progeEARTH omogućuje korištenje naredbi i izbornika na koje ste navikli u AutoCAD-u. Podržani su isti fontovi, uzorci, modeli prostora te većina značajki na koje ste se oslanjali u prošlosti.

Proizvod (Kom: ) Je dodan u košaricu.