• Po svim eu normama

ProgeCAD korisnici - Hrvatska, Slovenija, BIH

Odaberite pouzdanog partnera za Vaš posao!

Preko 3.000 zadovoljnih klijenata na području Hrvatske, Slovenije te BiH. Preko 90 fakulteta i škola koristi progeCAD besplatno za obrazovne svrhe.

progeCAD Hrvatska omogućuje najpovoljnije CAD / CAE i software na tržištu, što je prepoznao velik broj klijenata. Naši klijenti su uredi ovlaštenih inženjera, samostalni projektanti, nove tvrtke, ali i velike korporacije, znanstvene institucije, ispitivački centri, te vodeće inženjerske tvrtke.

ProgeCAD je odavno izašao iz sfere klonova i zamjena te postao vrlo vrijedno CAD rješenje. ProgeCAD je u brojnim značajkama i inovativnim rješenjima ponudio puno više od ostalih CAD rješenja. Osim što pruža AutoCAD izgled, osjećaj i smisao rada, posjeduje brojne mogućnosti koje AutoCAD ne posjeduje.

usporedba progeCAD - AutoCAD

usporedba progeCAD i ostala CAD rješenja na tržištu

Moćan, stabilan i brz CAD program prepoznat je među vodećim svjetskim kompanijama, a posebice znanstvenim i obrazovnim institucijama.

Više o progeCAD Professional možete saznati sljedećem linku:
progeCAD 2D/3D Professional opis

Provjerite i Vi zašto je progeCAD Hrvatska najbolje rješenje za Vašu tvrtku. Za savjetovanje, informacije ili upit za ponude obratite se na progecad@progecad.com.hr ili broj telefona + 385 (0)99 29 84 412

 

*Internet tražilica poslova Jooble je partner progeCAD Hrvatska

Proizvod (Kom: ) Je dodan u košaricu.