• Po svim eu normama

Usporedba progeCAD i AutoCAD programa

U nastavku možete konkretno vidjeti prednosti progeCAD 2D/3D Professional u usporedbi s višestruko skupljima AutoCAD LT i AutoCAD full verzijama. Osim što je progeCAD samo djelić cijene AutoCAD-a, progeCAD dolazi sa trajnim licencama dok AutoCAD dolazi samo u obliku pretplate na jednu ili tri godine. Način korištenja licenci je također kod progeCAD-a puno više prijateljski prema korisniku.

progeCAD - najbolja AutoCAD zamjena od 1999. godine

progeCAD je softver koji se razvija u Italiji i Švicarskoj, te se sva tehnička podrška odvija sa istih lokacija od strane stručnog osoblja. ProgeCAD je prije više od 25 godina krenuo kao jeftina AutoCAD alternativa, zamjena za skupi AutoCAD, no danas je to visoko vrijedan softver koji pokriva korisnike preko 80% CAD korisnika. Kraće i lakše je nabrojati što progeCAD ne može, nego što može; baš zato pokriva ogromno područje CAD rada i savršeni je osnovni CAD.

DWG je osnovni format s kojim progeCAD radi, te je potpuno kompatibilan sa AutoCAD-om i to u oba smjera. S novom verzijom progeCAD-a, gotovo da i ne možete naći format koji ne možete otvoriti, a za istaknuti su BIM (IFC i Revit), SolidWorks (part i assembly, sldpart i .sdlasm), STL, Rvt/Rfa (Revit®), PDF u DWG, STEP, IGES, ESRI-SHAPE SHP, 3DS, DGN (Microstation), LWO, OBJ (Wavefront), STL, RGT, KMZ, DXF, DWF, DFWx, IFC, POINT CLOUDS (import ReCap .rcp, .rcs, .pcg, .isd, .xyz, .ply, .las, .laz), DAE, Collada, POV, MA (Maya), BMP, JPG, WMF, EMF, SVG.

AutoCAD AutoCAD LT progeCAD usporedba

 

Proizvod (Kom: ) Je dodan u košaricu.