• Po svim eu normama

SketchUP Pro 2024 - Što je novo?

Napokon je stigao trenutak kojeg smo s nestrpljenjem iščekivali – SketchUp Pro 2024 je službeno ovdje! Ova nova inačica donosi snažne značajke koje će transformirati način na koji radite u SketchUpu, otvarajući vrata kreativnosti i suradnje na novi način.

U fokusu nove verzije ističu se mogućnost precizne vizualizacije i poboljšana online suradnja s kolegama, omogućujući vam da svoje projekte dijelite s lakoćom kao nikada prije. SketchUp Pro 2024 predstavlja značajan korak naprijed u pružanju unaprijeđenih vizualizacija i postavlja temelje za velike stvari koje dolaze na vašem profesionalnom putovanju u arhitekturi i dizajnu interijera. 

 

 

 

 

👉🏼 Što je novo SketchUp Pro 2024?

Novi grafički engine – Grafički engine u SketchUpu dobio je nadogradnju! Ovaj novi grafički engine koristi nove tehnologije hardvera i softvera, pružajući primjetna poboljšanja u navigaciji datotekama i odzivnosti.

Ambient Occlusion – Novi stil lica koji dodaje vizualni naglasak na način na koji rubovi i lica interagiraju u vašim modelima, pružajući dubinu i realizam unutar SketchUpa.

Trimble Connect i dijeljenje poveznica – SketchUp za radnu površinu sada uključuje integraciju s Trimble Connectom. Pomoću Trimble Connecta možete jednostavno dijeliti poveznicu do verzije modela samo za pregled i brzo pristupiti .skp datotekama na različitim uređajima.

Dodavanje lokacije – Novi dodatak lokacije pojednostavljuje proces dodavanja visokokvalitetnog, točnog terena, uključujući ažuriranu radnu metodu, vidljivu strelicu za istinski sjever i poboljšane opcije uvoza.

Poboljšanja uvoza i izvoza IFC datoteka – Uvoz IFC datoteka u SketchUp sada je brži i predvidljiviji. Također smo napravili višestruke nadogradnje za izvoz IFC-4 datoteka koje pomažu u održavanju dosljednosti podataka i optimiziraju datoteke, uključujući opciju geometrijske tesselacije i višestruke nadogradnje kako bi se poboljšao način izvoza komponenata.

USDZ i gITF interoperabilnost – Novo dodana funkcionalnost uvoza i izvoza za obje USDZ i gITF datoteke otvara nove mogućnosti za napredne radne tokove vizualizacije i besprijekorne prijelaze između alata za stvaranje digitalnog sadržaja koji su standardi industrije.

Ground Mesh alat u Scan Essentials – Novi alat Ground Mesh u Scan Essentials može brzo i jednostavno pretvoriti 3D točkovne skenove u preciznu mrežu terena s četiri lica koju možete uređivati i manipulirati u SketchUpu.

Dijalog pogreške za proširenja – Ako jedno od vaših proširenja ne uspije učitati prilikom pokretanja SketchUpa, sada ćete vidjeti novi dijalog pogreške koji vam može pomoći da odredite koje proširenje ne uspijeva, ažurirate to proširenje ako je dostupno ažuriranje ili ga deinstalirate.

Poboljšanja modeliranja – Različita poboljšanja modeliranja kroz osnovne alate i značajke imaju za cilj povećanje produktivnosti i pomoć u ostanku u kreativnom toku.

Revit Importer – Uvoznik iz Revita u SketchUpu sada je kompatibilan s Revitom 2024.



👉🏼 LayOut

Versionless LayOut - Datoteke LayOuta od verzije 24.0 nadalje više nemaju oznaku verzije. To znači da se datoteke kreirane u 2024. godini mogu otvoriti u podržanim verzijama LayOuta (dvije godine prije trenutne verzije) bez potrebe da ih spremite u određenu verziju godine.

Performance - Novi zaslon Performanse u Postavkama uvodi Način rada skice kako bi vam pomogao poboljšati grafiku tijekom rada u vašem dokumentu. Također, isprobajte eksperimentalni grafički engine LayOuta [Labs].

Ambient Occlusion - Novi stil lica ambijentalne okluzije prepoznaje se i prikazuje u prikazima LayOuta za bogatiju 2D dokumentaciju.

Improved Inferencing - Zaključavanje inferencija u LayOutu sada je malo sličnije SketchUpu. Dodatno, dok radite u dokumentu, LayOut će ograničiti dostupne reference prilikom crtanja na entitete najbliže vašem posljednjem kliku mišem, povećavajući odzivnost za premještanje i kopiranje entiteta.

Non-Scalable Labels - Oznake više nemaju ručke za skaliranje, ali će ostati skalabilne kada su pričvršćene za geometriju u LayOutu ili SketchUpu.

Export Improvements - Prilikom izvoza vašeg dokumenta, sada možete odabrati više raspona stranica odjednom. Izvozi sada će uključivati imena stranica uz naziv datoteke.

 

Kupi novi SketchUp Pro 2024 

 

 

 

 

Preuzmite SketchUp Pro 2024 danas i doživite jednostavnost i učinkovitost PDF u DWG konverzije!

 

Nadamo se da će vam ovaj blog post biti od pomoći. Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna dodatna pomoć, slobodno nam se obratite izravno.

 

 

Proizvod (Kom: ) Je dodan u košaricu.