• Po svim eu normama

Uvjeti kupnje programa za Sloveniju

Sve tvrtke iz Slovenije mogu naručiti CAD programe direktno od nas ili preko naših resellera u Sloveniji. Kontaktirajte nas za ponudu mailom na progecad@progecad.com.hr.
Online narudžba u web shopu nije moguća za Sloveniju, već samo za Hrvatsku, jer dodatno se automatski obračunava PDV. Za sve tvrtke izvan Hrvatske a unutar EU čiji porezni broj je potvrđen pri VIES, ne obračunava se PDV prema čl. 17 i 24. Zakona o PDV-u.

Besplatni download svih CAD programa za tvrtke u Sloveniji

Na našim stranicama moguće je napraviti besplatni download progeCAD Professional te 30 dana testirati program. Odabirom download i nakon što unesete ime firme i mail sustav će Vam ponuditi preuzimanje progeCAD Professional. Dodatno ćete dobiti mail na adresu koju upišete sa direktnim linkom za download te trenutnim novostima o programu. Za besplatni download ostalih programa obratite nam se mailom.

Tehnička podrška je besplatna za vrijeme 30-dnevnog probnog perioda

Iako je progeCAD vrlo sličan AutoCAD programu, neke manje razlike u korištenju i izgledu postoje. Stoga tokom probnog perioda koji traje 30 dana odgovoriti ćemo na sve Vaše upite vezane za korištenje samog programa i pomoći Vam oko odabira najpovoljnijeg načina licenciranja za Vašu tvrtku.

Obratite nam se sa povjerenjem!

Proizvod (Kom: ) Je dodan u košaricu.