• Po svim eu normama

24.10.2016. CAD i Microsoft licence za malo novca ili besplatno

S progeCAD licencama planirajte dugoročno za vrlo malo novca ili besplatno. Iskoristite pogodnosti te ostvarite subvencije za nabavku licenci!

Donosimo Vam neke od, još kratak period, aktualnih natječaja koji omogućuju financiranje licenci samostalno ili u sklopu dodatnih unapređenja. O natječajima smo Vas obavještavali tijekom prošlog mjeseca u novostima putem e-maila, a danas vam još jednom donosimo neke od još uvijek otvorenih. S toga provjerite i požurite po svoje subvencije i licence:

•    Kompetentnost i razvoj MSP

Raspitajte se kod Vaših lokalnih jedinica samouprave za slične natječaje, koji nisu rijetkost. Kao na primjer:
 
•    Poziv Grada Našica


Pridružite se preko 1.800 zadovoljnih klijenata u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH. Ne gubite dragocjeno vrijeme i novac tražeći pojedinačne opcije za svaki softver potreban u Vašem poslovanju. progeCAD webshop nudi širok izbor za različite potrebe, ali vas i potpuno oprema. Kod nas možete kupiti i kombinacije CAD licenci s Windows i Office licencama, te na taj način najlakše i najjeftinije legalizirati uporabu Vašeg računala za rad. Uvjerite se osobno zašto je progeCAD najbolji izbor za opremanje Vašeg ureda softverom.

progeCAD 2D/3D Professional 2017 je potpuno kompatibilan DWG CAD program za brz, stabilan i lak rad. Isprobajte ovaj CAD alat besplatno!


Za sva pitanja kontaktirajte nas putem emaila progecad@progecad.com.hr.

Proizvod (Kom: ) Je dodan u košaricu.