• Po svim eu normama

Zašto odabrati progeCAD?

AutoCAD izgled i funkcije po višestruko nižoj cijeni i s trajnom licencom !

Za sve projektante rad bez CAD programa danas je nezamisliv. Iako je AutoCAD odličan program, u Hrvatskoj nije cjenovno dostupan svim projektantima. Upravo zbog toga, odlučili smo se ponuditi dodatno i progeCAD Professional 2D/3D.

Zašto je progeCAD tako bitan ako je AutoCAD bolji program?

Cilj progeCAD-a nije da bude bolji od AutoCAD-a, već da omogući svima da biraju koji CAD alat će kupiti. Mogućnost izbora je strahovito bitna u tržišnoj ekonomiji, jer bez firmi kao što je progeCAD ne bi bilo tržišnog natjecanja, već bi jedna tvrtka imala monopol na CAD tržištu. Probajte zamisliti kolika bi u tom slučaju bila cijena AutoCAD-a. I svi bi ga morali kupiti, jer bez CAD software-a se danas ne može projektirati. Bez firmi kao što je progeCAD, Vaš CAD program o kojem ste ovisni i bez kojeg ne možete raditi, koštao bi otprilike 10 puta više nego sada. Naravno, ne bi postojao ni AutoCAD LT po povoljnoj cijeni, jer zato ne bi bilo razloga. Upravo zbog toga je progeCAD jako bitan!

Način rada i kompatibilnost progeCAD i AutoCAD programa

Projektiranje u progeCAD-u izuzetno je slično radu u AutoCAD-u. Ako ste navikli na ACAD vrlo lako ćete se prebaciti na progeCAD. Podrška za DWG format, visoka razina kompatibilnosti sa AutoCAD-om, poznato okruženje i filozofija rada su samo neke od ključnih mogućnosti. Najbolji je izbor za inženjere, arhitekte, dizajnere te sve koji trebaju alternativu AutoCAD-a po pristupačnoj cijeni. Samu narudžbu AutoCAD-a i progeCAD-a moguće je izvršiti online, narudžba mailom u PDF-u dolazi kupcu sa svim potrebnim podacima za uplatu. Plaćanje nije sa kreditnim karticama online, nego virmansko.

Prodaja progeCAD-a u Bosni i Hercegovini te Sloveniji

Sve bosanske i slovenske tvrtke mogu naručiti progeCAD direktno od nas ili preko naših resellera u Bosni i Sloveniji. Kontaktirajte nas za ponudu mailom na progecad@progecad.com.hr ili telefonom na +385 1 6448 058. Online narudžba u web shopu moguća je samo za Hrvatsku jer se obračunava PDV i cijene su u kunama.

Kupljena licenca progeCAD-a vrijedi neograničeno

Usporedba funkcija i mogućnosti pokazuje da progeCAD Professional ne predstavlja običnu kopiju AutoCAD-a, već da sadrži i neke dodatne funkcije, kao što je npr. konverzija iz PDF u DWG. Za pravu usporedbu napravite besplatni test progeCAD-a 30 dana. Kupljena licenca progeCAD-a vrijedi neograničeno i ne mora se obnavljati svakih godinu dana. Kao i AutoCAD, svake godine izlazi nova verzija progeCAD-a. Svaki postojeći korisnik može kupiti nadogradnju na novu verziju programa pod povoljnijim uvjetima nego da prvi put kupuje licencu progeCAD-a. Većina korisnika koji probaju progeCAD pitaju se zašto su dosad toliko plaćali licencu AutoCAD-a, kada progeCAD za 15 puta manju cijenu nudi poznato sučelje AutoCAD-a te gotovo jednaku funkcionalnost.

Nadogradnja AutoCAD licence na progeCAD

Svi korisnici licenci AutoCAD-a mogu izvršiti nadogradnju, tj. prijelaz na progeCAD po povoljnijoj cijeni nego da kupuju običnu licencu progeCAD-a. Uvjet je dokaz o kupljenoj bilo kojoj verziji licence AutoCAD-a te vrijedi za upgrade i osnovnih i mrežnih licenci. Projektni uredi sa više projektanata mogu uzeti mrežnu licencu progeCAD-a, koja omogućava rad više korisnika na jednoj licenci ali ne istovremeno. Na jedno umreženo računalo se instalira NLM server koji upravlja korištenjem licencu te prati koliko projektanata u svakom trenutku koristi progeCAD. Primjerice, tvrtka koja kupi 4 licence, a ima 10 djelatnika može instalirati progeCAD na svih 10 računala, ali samo 4 mogu raditi istovremeno. Ako želite izbjeći skupe nadogradnje AutoCAD-a bez navikavanja na novi program progeCAD predstavlja idealno rješenje.

Korištenje više od 40 licenci AutoCAD-a

Veliki projektni uredi do sada su uglavnom kupovali mrežne licence AutoCAD-a ili radili na crno, te riskirali velike kazne. Oni koji su kupovali licencu AutoCAD-a za svakog projektanta potrošili su doslovce milijunske iznose na licenciranje, koje su mogli potrošiti na stručno usavršavanje ili povećanja plaća.

Od sada sa progeCAD-om više neće morati izdvajati ogromne iznose, već mogu kupiti licencu za neograničeni broj korisnika. Jedini od svih CAD programa progeCAD velikim tvrtkama omogućuje kupnju licence na državnoj razini koju onda mogu koristiti svi djelatnici. Druga mogućnost je kupovina tzv. lokacijske licence za neograničeni broj korisnika na nivou jedne poslovne jedinice. To se odnosi na firme koje trebaju više od 40 licenci jer za manje od toga isplativije je kupovati pojedinačne licence progeCAD-a.

 

AutoCAD za MAC računala i iCADMac

Nakon niza od 18 godina Autodesk je konačno izbacio novu verziju AutoCAD-a za korisnike Mac-a. Odnedavno je osim 3D verzije, u ponudi i AutoCAD LT 2013 2D za Mac računala.

Talijanska tvrtka progeCAD jedina nudi zamjenu AutoCAD-u za Mac. Radi se o programu iCADMac, čiji cilj je ponuditi svim Mac korisnicima kvalitetan i pouzdan program sa sučeljem na koje su navikli, po prihvatljivoj cijeni. Licenca iCADMac vrijedi neograničeno, a u cijeni je uključena i jednogodišnja pretplata sa tehničkom podrškom. Program za projektiranje iCADMac pruža mogućnost rada u 2D i 3D. Trenutno je u ponudi osnovna licenca, a uskoro se očekuje i izlazak mrežne licence.

*AutoCAD je zaštićeni znak tvrtke Autodesk Inc. USA.

 

Proizvod (Kom: ) Je dodan u košaricu.