14.07.2011. Nove verzije programa - progeCAD Professional 2011 i progeCAD Architecture

progeCAD 2011 i progeCAD Architecture

14.07.2011. U prodaju je puštena nova verzija programa progeCAD Professional 2011, koji sadrži niz novih mogućnosti te potpuno novi progam progeCAD Architecture namijenjen arhitektima. Tehnička podrška iCARE dostupna je za oba programa, može se kupiti samo u roku od 30 dana nakon registracije progeCAD-a. 1 godina pretplate omogućuje sva nova izdanja, nadogradnje i Premium tehnička podrška.


Najvažnije nove mogućnosti progeCAD 2011 su:

  • DWG 2012 - potpuna podrška za Autodesk®-ov DWG 2012 format
  • potpuna kompatibilnost sa Windows 7 operativnim sistemom
  • Alat za upravljanje blokovima iCADlib. Zahvaljujući redizajnu i unapređenim performansama, iCADlib je neizostavan alat za upravljanje blokovima. Nova verzija sadrži više od 20.000 blokova (konstrukterskih, arhitektonskih, stojarskih ANSI-ISO i DIN-ISO, elektro ANSI i IEC, čeličnih profila, namještaja...)
  • Traceparts za progeCAD - preko iCADLib alata je moguće direktno pristupiti internet bazi blokova koja sadrži preko 1.000.000 različitih blokova.
  • EasyArch - Automatizirani alat namijenjen arhitektima i građevinskim inžinjerima, napravljen da poveća produktivnost u svakodnevnom radu.

progeCAD Architecture - specijalizirani program za arhitekte

Na tržištu se našao i poptuno novi program - progeCAD Architecture, 2D i 3D arhitektonski alat koji koristi DWG kao osnovni format. Iako mu je cilj da bude jeftina zamjena za Revit ili ArchiCAD, progeCAD Architecture je daleko brži i lakši za učenje. Program između ostalog posjeduje render visoke kvalitete PhotoPRO i virtualni obilazak 3D modela sa WalkPRO.