• Po svim eu normama

21.09.2015. Iskoristite bespovratne subvencije i nabavite CAD i Microsoft licence za 0 kuna!


Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Ministarstvo poduzetništva i obrta i objavila je 18. rujna 2015. godine javni poziv "STARTCO - REALIZIRAJ VLASTITU POSLOVNU IDEJU" u sklopu kojeg odobrava sredstva u obliku bespovratne potpore za nabavku IT opreme i izradu prve internetske stranice poduzetnicima početnicima.

Moguće je ostvariti 4.000,00 kuna bespovratnih sredstava za nabavku CAD i Microsoft licenci.

Javni poziv namijenjen je:

  • subjektima malog gospodarstva koji su onsnovani najduže 24 mjeseca prije dana podnošenja zahtjeva za bespovratnu potporu, a čiji vlasnici s udjelom vlasništva od 50% i više do dana podnošenja zahtjeva za bespovratnu potporu prethodno nisu bili vlasnici 50% i više udjela u drugim gospodarskim subjektvima kumulativno dulje od 2 godine;
  • fizičkim osobama koje u trenutku podnošenja zahtjeva za bespovratnu potporu nemoju registriran vlastiti subjekt malog gospodarstva, a koje planiraju po prvi puta osnovati trgovačko društvo, obrt ili planiraju samostalnu djelatnost za čije poslovanje traže sredstva, a koji s danom podnošenja zahtjeva za bespovratnu potporu prethodno nisu bili vlasnici 50% i više udjela u gospodarskim subjektima kumulativno dulje od 2 godine.

U proračunu je osigurano ukupno 8.000.000,00 kuna za dodjelu potpora temeljem ovog programa. Javni poziv traje do 31. prosinca 2015. godine, odnosno do iskorištenja sredstava osiguranih u proračunu HAMAG-BICRO-a.

Cilj javnog poziva je potpora poduzetnicima početnicima radi lakše realizacije njihovih poslovnih ideja i poduzetničkih pothvata.


Podnošenje zahtjeva

Prijavitelj podnosi zahtjev za bespovratnu potporu ispunjavanjem on-line prijavnice na internetskoj stranici www.startco.hr ili dostavom popunjenog obrasca na adresu Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Najpovoljniji CAD i Microsoft paketi za koje možete ostvariti bespovratna sredstva

LICENCA
CIJENA
progeCAD 2D/3D Professional 2016 SLM - osnovna licenca 2080,00 kn + PDV           
progeCAD 2D/3D Professional 2016 + Microsoft Windows 8.1
2800,00 kn + PDV
progeCAD 2D/3D Professional 2016 + Microsoft Office 2013 Home & Business
3780,00 kn + PDV


Iznos bespovratnih sredstava

Ukoliko je iznos na računu dobavljača za prihvatljive troškove niži od 4.000,00 HRK po pojedinom vaučeru, izvršit će se isplata iznosa navedena na računu dobavljača, a ne punog iznosa od 4.000,00 HRK.
Ukoliko je iznos na računu dobavljača za prihvatljive troškove viši od 4.000,00 HRK po pojedinom vaučeru izvršit će se isplata iznosa od 4.000,00 HRK po vaučeru dok razlika između višeg iznosa na računu dobavljača i iznosa od 4.000,00 HRK predstavlja vlastiti trošak korisnika potpore.
PDV također spada u prihvatljive troškove.

Kontaktirajte nas emailom na progecad@progecad.com.hr za više informacija ili zatražite ponudu.

Proizvod (Kom: ) Je dodan u košaricu.