• Po svim eu normama

02.03.2015. novi progeCAD 2016 pušten u prodaju!

CAD revolucija se nastavlja novom verzijom najpovoljnijeg CAD programa!

ProgeCAD je zadnjih godina od najjeftinijeg rješenja za 2D i 3D rad postao i vrlo pouzdano, stabilno i svjetski prepoznato rješenje. ProgeCAD je vodeći program glede kompatibilnosti, mogućnosti ulaza/izlaza te praktičnih inovativnih rješenja.

 

 progeCAD 2D/3D Professional 20106 je od sada u prodaji. RITEH Vam omogućuje besplatno korištenje u trajanju 30 dana, kako biste na najbolji način bez rizika provjerili kako se progeCAD uklapa u Vaše radno okruženje.

Ovdje besplatno preuzmite probnu verziju progeCAD 2D/3D 2016 Professional

Dok većina skupljih rješenja kao npr. AutoCAD, postaju sve skuplja i strožih uvjeta, progeCAD pruža trajno licenciranje po najpovoljnijim cijenama.

  • SLM licenca po cijeni od 2.080,00 kn, pruža mogućnost korištenja progeCAD-a na dva računala
  • NLM licenca po cijeni od 3.280,00 kn, pruža mogućnost korištenja progeCAD-a na beskonačno puno umreženih računala

Lokacijske i državne licence, idealno su rješenje za tvrtke s preko 30 korisnika. Jedinstvena cijena za trajnu licencu donosi mogućnost korištenja progeCAD-a na beskonačno puno radnih mjesta unutar poslovne jedinice (lokacijska) ili unutar cijele države (državna).

Istaknuti svjetski korisnici:

Novosti u progeCAD 2016

Osim jednostavnog rada gotovo identičnom AutoCAD-u, mogućnosti ulaza PDF ili skeniranih nacrta u DWG, rad sa svim DWG do 2016, ulaza Ortho karti, PDF i 3D PDF izlaza te brojnih drugih mogućnosti; neke od novosti koje donosi nova verzija su:

Dynamic Input
Unos naredbi kroz komandnu traku zajedno s uređivanjem mišem. Možete unositi vrijednosti duljine linija, radijusa i td. s dinamičkim prikazom koji se može upravljati i mišem. Vaše vrijednosti i koordinate su vidljive pored pokazivača miša. Ova funkcija je visoko prilagodljiva Vašim standardima i potrebama

Dynamic UCS
Za razliku od dosadašnjih verzija, za rad u 3D više nije potrebno stalno mijenjati XY ravninu, progeCAD to sada radi automatski te je rad u 3D znatno brži i lakši

Advanced Solid Grips
Još jedno 3D poboljšanje, povlačenjem točaka možete mijenjati oblik i veličinu cijelog modela, te se automatski mogu mijenjati vrijednosti duljina, radijusa i td.

3D Ortho
Standardnim X,Y Ortho Snap dodana je mogućnost uređivanja i rada po Z osi.

Annonative Objects
Značajka automatizira dimenzioniranje komentarima kao što su tekst, otvor i dimenzijama u raznim pogledima, s različitim skalama. Ovom opcijom možete upravljati tekstom (single i multi line), dimenzijama, tolerancijama, otvorima, blokovima i svojstvima blokova.

Drawing Fields
Automatizira umetanje blokova teksta i ostalih obilježavanja unutar crteža. Značajna ušteda na vremenu uz pouzdano i ažurno mijenjanje svih potrebnih tekstova i obilježja. Za ovakve operacije više nisu potrebni posebni LISP-ovi ili Macro-i

Arc Aligned Text
ARCTEXT naredba omogućuje prilagodbu teksta prema postojećem lučnom objektu.

BREAKLINE Command
Kreiranje polyline s breakline simbolima, jednostavnim specificiranjem početne i završne točke te pozicije breakline.

PDF/A Print
Mogućnost printa u PDF/A prema ISO standardima. PDF/A je oblik PDF dokumenta koji osigurava očuvanje izvornog dokumenta, svojstvo važno kod povjerljivih i važnih dokumenata.

Change Space Command
CHSPACE naredba omogućuje vrlo lako prebacivanje iz prozora modela na prozor papira i obrnuto. Ova naredba među ostalim prilagođava i skalira prema Vašem Viewport

Draw Order advanced tools
Nova alatna traka omogućuje naprednu kontrolu redoslijeda stvaranja CAD izradaka, što čini provjeru te raspoređivanje po crtežu znatno bržim i lakšim.

Autocomplete command mode
Kod unosa naredbe, možete koristiti ovu opciju koja automatski predlaže naredbe i varijable dok ih upisujete.

 

Za pitanja, besplatne savjete o licenciranju ovog i svih ostalih programa, slobodno se obratite na:

progecad@progecad.com.hr ili na broj telefona 01 64 48 058

 

 

Proizvod (Kom: ) Je dodan u košaricu.